Verzenden en retourneren

Verzending:

Wij gaan gelijk uw bestelling voor u in orde maken. U kunt uw bestelling binnen 1 tot 3 werkdagen verwachten. Zodra u bestelling is verzonden, dan zult u van ons een Track & Trace code ontvangen, zodat u het pakket kan volgen tot aan het moment van bezorging. Mochten wij om wat voor een reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen wij u hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

 

Verzendkosten:

Nederland:

Voor alle bestellingen binnen Nederland betaalt u € 4,95 verzendkosten. Bezorging van meubels en artikelen waarbij staat aangegeven dat het niet verzonden kan worden met de standaard pakketpost kunnen wij in overleg bij u bezorgen.

 

België:

Voor alle bestellingen binnen België en Duitsland betaald u € 9,10 verzendkosten.

 

Beschadigingen:

Mocht het helaas gebeuren dat u een beschadigd pakket of product ontvangt, dan horen wij dit het liefst zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen drie dagen nadat het pakket is bezorgd. De schademelding binnen dit termijn is belangrijk om verdere stappen te kunnen ondernemen.

Een schade kunt u melden via de mail op info@frissenrustiek.nl

Wij vragen bij schade altijd specifieke foto’s van de inhoud van de zending op, deze zijn nodig om de schade goed en compleet te kunnen beoordelen. Bij een verzekerde zending is deze informatie tevens nodig om het claimproces op te kunnen starten.

In overleg met u wordt er gekeken naar een fijne oplossing. Dit kan zijn dat we u een vervangd product sturen of het bedrag aan u crediteren. Dit is afhankelijk van de schade aan het product.

 

Retour voorwaarden

Beschadigingen dienen binnen 3 werkdagen te worden gemeld via de mail. Als u niet binnen 3 werkdagen reageert via de mail gaat u automatisch akkoord met de beschadiging en is een retour niet meer mogelijk.

Onze producten kunnen alleen geretourneerd worden als deze niet gebruikt zijn en geen beschadigingen bevatten. Het artikel dient zo goed mogelijk te worden verpakt om schade te voorkomen tijdens het retourneren. Zodra wij het product in goede orde (onbeschadigd en ongebruikt) retour hebben ontvangen, storten wij het bedrag (minus de kosten van € 4,95 voor de retourzending en eventuele betalingskosten) binnen 7 werkdagen terug op uw rekening.

De kosten van het retour zenden zijn voor uw eigen rekening. Ook zijn wij niet aansprakelijk voor het kwijtraken van zendingen of schade tijdens transport. Zorgt u daarom voor een goede, stevige en dichte verpakking.

(Verse) toeven / kransen en andere groendecoraties kunnen niet geretourneerd worden. Tevens artikelen die gekocht zijn in de SALE en lampenkappen, gezien de kwetsbaarheid kunnen deze ook niet geretourneerd worden.

Retourneren in de winkel tijdens onze openingstijden is uiteraard ook mogelijk. Ook dan ontvangt u het bedrag binnen 5 werkdagen teruggestort op uw rekening.

Voor vragen over een retour kunt u altijd mailen naar: info@frissenrustiek.nl

De kosten van het retourneren zijn voor eigen rekening. Tevens bent u verantwoordelijk voor het retourneren aan het juiste adres:

Frissen Rustiek

Tromputte 7

6269 BC Margraten

 

Voeg altijd het retourformulier bij uw retour zending.

Klik hier voor het retourformulier.

 

Terugbetalingsbeleid:

We storten binnen 7 werkdagen het bedrag terug op het door u doorgegeven bankrekeningnummer. Wij wachten met terugbetaling tot wij het geretourneerde artikel weer hebben ontvangen en hebben gecontroleerd.  Mocht er toch schade ontdekt worden kunnen wij helaas niet overgaan tot terugbetaling.

 

×