Kleuradvies

Een landelijke woonsfeer creëren in uw woning? De juiste sfeer begint bij de juiste verfkleurkeuze. In de winkel of bij u thuis kunnen wij u voorzien van een gedegen kleuradvies om de landelijke stijl te creëren die bij u en uw woning past.

Tijdens een kleuradvies geven wij advies aan de hand van diverse kleurstalen en stellen wij voor u een passend en vernieuwend kleurenpalet samen. Wij zijn (ster) dealer van de merken Carte Colori. In onze winkel zijn diverse met de hand geverfde meubels en kleurstalen te bekijken, zodat u goed kunt zien hoe de verf en de kleur uitpakken.

Maak voordat u langs wilt komen even een afspraak, zodat er zeker iemand aanwezig is om u een kleuradvies te geven.

Waar kun je de nieuwe kleuren voor je huis beter kiezen dan bij u thuis?

Wij geven ook kleuradvies bij u aan huis, waarbij we rekening houden met de inrichting van het huis, de ruimtes en de lichtinval. Op afspraak komen wij naar u thuis en nemen de kleurkaarten mee.

Allereerst brengen we in een kort gesprek uw persoonlijke smaak en de gewenste sfeer in kaart. Vervolgens gaan we aan de slag met de kleurenkaart. We houden rekening met de lichtinval in de woning, omdat kleuren hierdoor heel anders kunnen uitpakken. Vervolgens stellen we dan een passend en vernieuwend kleurenpalet voor u samen, waarmee uw huis de landelijke stijl krijgt die u voor ogen heeft.

Midden in Margraten ligt op de doorgaande weg Frissen Rustiek Brasserie & woonwinkel

Zodra u de Brasserie binnen stapt valt u de warme, stijlvolle inrichting op waar u zich meteen thuis voelt.

Onze lunchkaart biedt voor ieder wat wils met producten van de lokale ondernemers o.a. Koffie van Blanche Deal, vlees van slagerij Kusters en het ijs van de Ijsbaas die op ambachtelijke wijze is bereid. 

In onze rustieke brasserie of op ons zonnige terras kunt u genieten van een heerlijke kop koffie met Limburgse vlaai. 

Op de tap hebben we de bieren van Gulpener, de duurzame vrije brouwer. 4 bieren van de tap, waaronder ons eigen speciale blond bier: Ons Frisj Blond. Bij het bier kunt u ook verschillende koude of warme hapjes of bittergarnituur nemen. 

Alle producten die u ziet komen uit onze inpandige woonwinkel. Ziet u iets leuks dan kan dit meteen mee genomen worden, of als leuk cadeautje worden ingepakt. 

Tevens kunt u onze broodjes afhalen.

Menukaart | Borrelkaart | Afhaalkaart

 

Wilt u iemand verrassen dan kunt u ook bij ons terecht voor een kadobon van elk gewenst bedrag.  

 

Voor al dit lekkers en leuks kunt u bij ons terecht aan de Rijksweg 64 in Margraten, we zijn geopend van dinsdag tot en met zondag van 10:00 tot 18:00 uur.

Sfeerimpressie

×