Kleuradvies

Een landelijke woonsfeer creëren in uw woning? De juiste sfeer begint bij de juiste verfkleurkeuze. In de winkel of bij u thuis kunnen wij u voorzien van een gedegen kleuradvies om de landelijke stijl te creëren die bij u en uw woning past.

Tijdens een kleuradvies geven wij advies aan de hand van diverse kleurstalen en stellen wij voor u een passend en vernieuwend kleurenpalet samen. Wij zijn (ster) dealer van de merken Carte Colori. In onze winkel zijn diverse met de hand geverfde meubels en kleurstalen te bekijken, zodat u goed kunt zien hoe de verf en de kleur uitpakken.

Maak voordat u langs wilt komen even een afspraak, zodat er zeker iemand aanwezig is om u een kleuradvies te geven.

Waar kun je de nieuwe kleuren voor je huis beter kiezen dan bij u thuis?

Wij geven ook kleuradvies bij u aan huis, waarbij we rekening houden met de inrichting van het huis, de ruimtes en de lichtinval. Op afspraak komen wij naar u thuis en nemen de kleurkaarten mee.

Allereerst brengen we in een kort gesprek uw persoonlijke smaak en de gewenste sfeer in kaart. Vervolgens gaan we aan de slag met de kleurenkaart. We houden rekening met de lichtinval in de woning, omdat kleuren hierdoor heel anders kunnen uitpakken. Vervolgens stellen we dan een passend en vernieuwend kleurenpalet voor u samen, waarmee uw huis de landelijke stijl krijgt die u voor ogen heeft.
×