Interieuradvies

Vindt u het moeilijk om een eenheid te creëren in huis? Om een landelijk interieur samen te stellen met de juiste meubels en accessoires? U kunt bij ons terecht voor een interieuradvies op maat.

Wij kijken hierbij naar het totaalplaatje en geven een op maat gemaakt interieuradvies inclusief kleuradvies, styling in de landelijke stijl en begeleiding in de aankoop van de juiste meubels en accessoires door middel van een speciaal voor u samengestelde shopping lijst.

Aan de hand van een persoonlijk gesprek bij u thuis stellen wij een passend interieur advies voor u samen. U ontvangt het op maat gemaakt interieuradvies inclusief kleur- en stylingadvies in de landelijke stijl, waarna u zelfstandig of met onze hulp aan de slag kunt gaan om het advies om te zetten naar het interieur van uw dromen.

Een volledig interieuradvies in de landelijke stijl bestaat uit:

-    een moodboard                 

-    een plattegrond                 

-    kleuradvies                         

-    een persoonlijk shopping lijst

 Wij informeren u graag over de mogelijkheden. Op basis van het intake gesprek ontvangt u van ons een offerte. Een advies op maat is afhankelijk van de wensen en de ruimte, al mogelijk vanaf € 75.-

 

Midden in Margraten ligt op de doorgaande weg Frissen Rustiek Brasserie & woonwinkel

Zodra u de Brasserie binnen stapt valt u de warme, stijlvolle inrichting op waar u zich meteen thuis voelt.

Onze lunchkaart biedt voor ieder wat wils met producten van de lokale ondernemers o.a. Koffie van Blanche Deal, vlees van slagerij Kusters en het ijs van de Ijsbaas die op ambachtelijke wijze is bereid. 

In onze rustieke brasserie of op ons zonnige terras kunt u genieten van een heerlijke kop koffie met Limburgse vlaai. 

Op de tap hebben we de bieren van Gulpener, de duurzame vrije brouwer. 4 bieren van de tap, waaronder ons eigen speciale blond bier: Ons Frisj Blond. Bij het bier kunt u ook verschillende koude of warme hapjes of bittergarnituur nemen. 

Alle producten die u ziet komen uit onze inpandige woonwinkel. Ziet u iets leuks dan kan dit meteen mee genomen worden, of als leuk cadeautje worden ingepakt. 

Tevens kunt u onze broodjes afhalen.

Menukaart | Borrelkaart | Afhaalkaart

 

Wilt u iemand verrassen dan kunt u ook bij ons terecht voor een kadobon van elk gewenst bedrag.  

 

Voor al dit lekkers en leuks kunt u bij ons terecht aan de Rijksweg 64 in Margraten, we zijn geopend van dinsdag tot en met zondag van 10:00 tot 18:00 uur.

Sfeerimpressie

×